Kaj moram vedeti o akciji?

Zaloga izdelkov, ki jih vsebuje akcija, je omejena. Naročila zabeležimo po vrstnem redu. Vsak uporabnik lahko naroča samo en izdelek (en kos) enakega modela.

 

Kako lahko kupujem?

Z veljavno registracijo lahko kupujete običajno, ampak gre tudi brez registracije na spletu, potem ko vpišete potrebne podatke.

Pozor! Ko izdelke date v košarico, to še ne pomeni, da so izdelki rezervirani. Izdelki so rezervirani, samo če končate naročilo in boste o tem prejeli potrdilo.

 

Kako bo potekala dostava?

Izdelke bo dostavila kurirska služba v najkrajšem možnem času, v roku 2 tedna.

 

Na kakšne načine lahko plačam?

Imate za plačilo dve možnosti, eno od teh lahko izberete:

  • ob prevzemu
  • po predračunu

 

Kaj se dogaja z naročilom?

Uspešno naročilo bomo v vsakem primeru potrdili na spletu, potem še bo vam sistem pošiljala tudi potrdilo po elektronski pošti. Ko bomo naročilo predali kurirski službi, vas bomo obvestili po elektronski pošti.

 

Kdaj bom prejel/-a naročilo?

Dostavo izdelkov v akciji Black Friday začnemo že na dnevu akcije, ampak zaradi pričakovanega povečanja število naročil bomo to storili v roku 2 tedna.

Ko bomo predali izdelek kurirski službi, boste prejeli številko paketa, s katero lahko kontaktirate kurirsko službo.

 

Kako lahko spremenim naročilo?

Naročilo boste našli na vaši osebni strani naše spletne strani, če kliknete na točko "Naročila". Naročilo lahko spremenite, dokler je aktivno in ga še niste vplačali in  še nismo ga predali kurirski službi.

 

Kako lahko storniram naročilo?

Če ste prepričani, da bi stornirali naročilo, lahko to storite preko spleta na vaši osebni strani naše spletne strani, če kliknete na točko "Naročila". Naročilo lahko spremenite, dokler je aktivno in ga še niste vplačali ali (v primeru plačila ob prevzemu) še nismo ga predali kurirski službi. V primeru vplačanih naročil prosimo, da se obrnete na našo službo za pomoč uporabnikom.

 

Rad/-a bi vprašal/-a še nekaj. Kdo mi lahko pomaga?
Če imate več vprašanj, lahko se obrnete na našo službo za pomoč uporabnikom po telefonu ali po e-pošti.

 

*18.novembra 2016 se začne akcija „Black Friday” pri Extreme Digitalu. Akcija se začne 18. novembra 2016 zjutraj in traja do 24:00 18.novembra 2016. Zaloga izdelkov je omejena, torej akcija velja do prodaje zalog. Z enim e-poštnim naslovom lahko naročite samo 1-1 izdelek (1 kos) enakega modela. V akciji se ne morejo udeležiti podjetja, ki želijo račun brez DDV-ja, samo z davkom lahko naročite izdelke. Če želite kupovati kot podjetje z DDV-jem in bo napisana na računu vaša davčna številka, prosimo vas, da pri naročilu, ko vas sistem vpraša naziv podjetja, napišite še zraven davčno številko. Ponudnik ima pravico do preklica naročil, ki niso ustrezna pravil. Če date izdelke v košarico, to še ne pomeni, da so izdelki rezervirani. Izdelki so rezervirani, samo če končate naročilo in boste o tem prejeli potrdilo. O dostavi boste prejeli informacije po elektronski pošti na naslov, ki ste ga shranili pri naročilu.

Naše podjetje ima pravico, da akcijsko ponudbo kadarkoli odpove, spremeni, podaljša ali celotno odpove, ampak samo po obveščanju kupcev.

Dostava je brezplačna pri nakupu nad 50 EUR.