Cvrtniki

Rezultati: 11

Cvrtnik - Ne samo za ljubitelje pomfrija!

Pozabite na vonj požganega olja in neprijeten občutek razpršene maščobe. Če ste ljubitelj krompirja, bo to vaš priljubljeni gospodinjski aparat. Cvrtnik je varen in udoben, poleg tega pa tako profesionalen, da je sposoben precediti uporabljeno olje, ki ga v prečiščeni obliki mirne duše lahko znova uporabite. Morda ga pa potrebujete, saj ne morete dostikrat pripraviti priljubljenih jedi za vašo družino. Prav zato je pomembno, da izberete zanesljiv cvrtnik, ki se brezhibno zapira in ima dobro toplotno izolacijo, ki se tudi sam znajde v kuhinji, medtem ko vi opravljate svoja opravila. Lahko ga uporabite na veliko načinov, in če imate le malo časa za kuhanje, tudi lahko postavite okusne jedi na mizo, pa še neverjetno hitro. V tej inovativni napravi lahko pripravite hranljive in okusne prigrizke: specite krompir ali pa drugo zelenjavo, panirajte piščančja bedra in pripravite polpete iz mletega mesa. Potem ni treba niti prezračevati, tako se poleg krožnika pečenih krompirjev lahko usedete na večerjo v prijetnem in svežem okolju tudi zvečer, in se morate odločiti le za to, ali boste kečap ali pa majonezo.

Oglejte si Extreme Digitalovo ponudbo, izredno inteligentni cvrtniki bodo kmalu postali favoriti cele družine!

Zamenjajte ponev zaradi naslednjega
Olje segreva na ustrezno temperaturo, in krompir ga manj vpije. Če ste doslej cvrli v ponvi, je sedaj čas, da preizkusite to metodo, ki je enostavna za uravnavanje in veliko bolj zdrava, in jo boste zagotovo imeli radi. Cvrtnik obdeluje krompir na idealni temperaturi, zaprti aparat pa ne pusti nikakršnega neprijetnega vonja v stanovanju, zato naj vas ne skrbi prezračevanje. Nič več brizganja olja, in vi lahko določite celo to, kako močno boste jed ocvrli. Se spomnite, kako ste se borili, ko ste cvrli v ponvi? Tega je konec, saj cvrtnik vsak kos ocvre enakomerno. Vi pa lahko začnete naslednjo epizodo vaše priljubljene nadaljevanke s svojim priljubljenim ocvrtim prigrizkom. Ena od  spektakularnih prednosti cvrtnika je ta, da krepi okoljsko ozaveščeni pristop: ni potrebe, da po kuhanju olje vržete ven. Filtrirana tekočina deluje prav tako dobro tudi naslednjič, kot če bi v posodo vlili novo olje! Pametni cvrtniki izločijo nečistoče, da bi vi za vašo naslednjo porcijo krompirja uporabili kakovostno in čisto olje. Za pogosto uporabo iz naše ponudbe izberite inteligentno in varno napravo, reciklirajte zavestno!

Tega pa bo cela družina vesela
Pomfri je brezčasen in večen - z veseljem si ga lahko privoščite kjerkoli in kadarkoli. Ugled in priljubljenost cvrtinkov je tako nezmanjšana. Vendar na trgu lahko srečate vse bolj vsestranske naprave, s katerimi lahko tudi v naprej pripravite izdatne in okusne jedi, in ne samo v obliki krompirja. Ali ste si mislili, da namesto v ponvi lahko pripravite tudi ostale priljubljene jedi vaše družine v cvrtniku, pa še preprosto, hitro in brez vonjav? Vstavite panirana piščančja bedra v cvrtnik, in končni rezultat govori sam zase. Iz zaprte posode ne uide niti kapljica olja, tako lahko ostanete čisti in dišeči tudi po končanem cvrtju. Odslej se niti paniranje ne bo razpadlo, saj tekočina cvrtnika ogreva površino enakomerno, zato lahko na krožnikih servirate prikupne in okusne kompozicije. Ko je cvrtje končano, s pomočjo odstranljive posode z lahkoto lahko precedite olje - vendar obstajajo pametni aparati, ki celo to zvedejo namesto vas.

Cena cvrtnika: hitreje in udobneje
Nastop cvrtnika na trgu je glede priprave pomfrija bil revolucionaren. Velik del procesa kuhanja je postal enostavnejši in hitrejši. Cela družina se je lahko najedla sveže narezanega, ali pa zamrznjenega krompirja. Pripravljal je izdatne in okusne prigrizke, celo v velikih količinah. Cene cvrtnikov nove generacije kažejo na res vsestranske aparate za še bolj udobno uporabo: se dobro zapirajo, imajo dodatne nastavitve, da bi si jedi lahko pripravili res po svojem okusu. Poleg tega je zelo enostaven za čiščenje, obstajajo vrste, ki jih lahko čistite v pomivalnem stroju. Za enostavno cvrtje izberite cvrtnik s prosojnim pokrovom, tako ne boste imeli grenkega okusa v ustih, če vas med cvrtjem doleti neprijetno presenečenje.  Med pripravo mesnih jedi je idealno, če se kdaj pa kdaj ozrete na skorjico. Cena večine cvrtnikov že vsebuje dodatek, kot je prosojen pokrov. Če si v svojo kuhinjo želite zanesljiv cvrtnik edinstvene izvedbe, izberite napravo po višji ceni. Sicer posoda in orodja izdelana iz kakovostnega materiala zagotavljajo profesionalno delovanje za dolgo časa, mirne duše se pa lahko zanesete na digitalni zaslon in avtomatizirani sistem. Če vas je volja, pa lahko  zjutraj, opoldne in zvečer uživate v pomfriju!