Sokovniki

Rezultati: 42

Sokovnik - Odkrijte znova zelenjavo in sadje

Kar se v njemu najde, je 100% zdravo: če poskusite sveže pripravljeni sok od pomaranče ali korenja, naslednjič v trgovini ne boste niti pogledali v smeri ponudbe raznih sokov.  Naravni okusi so neverjetni, kajne? S pomočjo sokovnika na družinsko mizo lahko kadarkoli postavite pijačo polno vitaminov, iz sezonskega sadja in zelenjave lahko v nekaj minutah pripravite pravo osvežitev! Zgrabite svoj sokovnik, zaradi široke odprtine ni treba zapravljati časa z rezanjem na koščke, niti celo z lupljenjem, korenje pa lahko pripravite samo s krtačko za ribanje! S pomočjo sokovnika dosežete hidracijo na zdrav način, z neponovljivimi sadnimi okusi pa kadarkoli lahko dopolnite svoj obrok. Kot med sladko korenje okusna rdeča pesa? Najmanjši člani družine bodo takšno pijačo spili brez oklevanja, vi pa morate samo dati sokovnik v pomivalni stroj, in vam ni skrbeti niti za vzdrževanje čistoče. Kako hitro lahko pripravimo okusni sok? Kaj naj bodo sestavine sadnega mlečnega napitka? Na kaj morate biti pozorni pri izbiri sokovnika?

S pomočjo Extreme Digitalovih sokovnikov bo vaše prehranjevanje vsebovalo več sočnega in zdravega, oglejte si našo izredno privlačno ponudbo!

Vsi ga imajo radi – ampak zakaj?
Ni potrebno rezanje na kose vnaprej, vse sestavine lahko na en kap vstavite v sokovnik. Zelo priročno in res enostavno si lahko pridobite 100%-ni okus surovega sadja in zelenjave. Barve, ki jih še niste videli, in okusi, ki jih morda še nikoli niste čutili. Sokovnik lahko sestavite izredno hitro, profesionalne dele pa po končanem sočenju enostavno vstavite v pomivalni stroj. Pozabite na lepljive površine, ki jih je težko čistiti, številne težave, saj boste po 2 litrih zdrave pijače pospravili v komaj nekaj minutah. Ste že kdaj pripravili tako hranilno pijačo v takem udobju? Če ste se odločili za vrsto zelenjave, s katero boste začeli dan, jo pripravite in vrzite v sokovnik, za vse ostalo pa je tam vaš aparat. Izberite aparat, s pomočjo katerega lahko vse te hranilne snovi napolnite v kozarce!

Sokovnik ima stil
Ste navdušeni nad zanimivimi okusi? Če poleg zajtrka pripravite pravo vitaminsko bombo, izberite eno od sokovnikov za citruse, ker zagotavljajo enkratne okuse in hranilne snovi, s katerimi ohranite svežino ves dan. Specialni aparat profesionalno obdeluje grenivke ali pomaranče, in z njim si lahko pripravite res okusno limonado za čas po naporni vadbi ali celodnevnem delu. Preprost sokovnik je morda lahko eden od najlepših kosov vašega gospodinjstva, ker so oblikovalci ustvarili edinstveno obliko in elegantno obliko le-teh. Tako boste sokovnik zagotovo želeli uporabljati vsak dan!

Pijte zelenjavne sokove vsak dan
Sokovnik ne služi samo ljubiteljem naravnih sladkih okusov, ne boste verjeli, kakšne fantastične napitke lahko pripravite od zelenjave. Dobili boste več hranil, če jih uživate surove, kot pa kuhane ali kuhane v pari. Izvedba večine sokovnikov je že profesionalna, lahko se razveselite celo s sokom od korenja ali rdeče pese.  Če ste res ljubitelj, vaš tempo lahko sledi le gospodinjski stroj z močnim motorjem: izberite močnejšo napravo, da bi vsak dan lahko preizkusili nov recept. Prehranjujte se raznovrstno in s polno tekočine v svojem domu!

Ne vrzite ven sadne pulpe!
Odlično odstranjuje pulpo - sokovnik prepušča v posodo res le sadni sok. Lahko spremljate proces skozi prozorno plastično ali stekleno površino, in ko je sok končan, samo vzamete posodo in si že lahko napolnite kozarce poleg zajtrka. Kaj pa z ločeno sadno pulpo? Ne vrzite je ven! Ni naključje, da priljubljenost smoothijev narašča, v katerih dobite pulpo pomešano s sokom. S pulpo obogatite na primer svoje muffine! Izberite sokovnik iz nerjavečega jekla, ker je zanesljiv in ima trajne dele, in bo brez težav deloval dolga leta.

Cena sokovnika: kakovost tudi doma
Cena sokovnika kaže, ali ste res prešli na zavestno prehranjevanje. Ne samo sanjarite o sokovih polnih vitaminov, napolnite si jih vsako jutro, da bi dan začeli sveži, vitalni in bolj pripravljeni na izzive. Sokovnik ni samo uporabniku prijazen, ampak je prijazen tudi do vaše denarnice: po raznih gostilnah  bi vsekakor pustil velik znesek za nekaj decilitrov vitaminov. Če imate zavesten odnos, lahko zmanjšate izdatke, medtem ko se vam ni treba odreči okusnega sadja in zelenjave. Izberite eno od naprav, ki ustreza vašim potrebam: cena sokovnika se res povrne le tedaj, ko ga uporabljate vsak dan!