Kuhinjske nape

Na žalost sistem ni našel rezultatov. Prosimo, da preverite iskani izraz in če je potrebno, ga spremenite, potem ga še enkrat poiščite!

Ponujamo za Vas

Kuhinjske nape - Za prijeten vonj v kuhinji

Končno se lahko poslovite od neprijetnega počutja, s pomočjo kuhinjske nape so močne vonjave in visoka vlažnost preteklost: oblačila ohranijo svežino, in niti tapete ne vpijajo vonja po čebuli ali papriki. Lahko namestite kuhinjsko napo v vašo kuhinjo tudi v primeru, če to vprašanje morate rešiti na izredno male prostoru. Poleg tradicionalnih nap so na voljo vgradne, vrste, ki jih lahko namestimo na steno, ali pa izvlečne. Z nastavljivo sesalno moč se neprijetnih vonjav lahko rešite  v nekaj minutah, kar je še posebej pomembno v gospodinjstvih, ki jih je težko prezračevati! Ne samo učinkovite, ampak so kuhinjske nape nove generacije tudi zelo lepe: če želite eleganten dom, poiščite dizajn, ki ustreza vaši kuhinji. Kakšne vrste nape prilegajo v vaš dom? Ali potrebujete napravo večje zmogljivosti? Kam namestiti kuhinjsko napo?

V Extreme Digitalovi ponudbi so poleg tradicionalnih kuhinjskih nap na voljo tudi ultra moderne naprave, oglejte si našo izjemno ponudbo!

Prostor za kuhinjsko napo obstaja kjerkoli
Kuhinja je že obnovljena, vendar ste pozabili na kuhinjsko napo, ali pa samo želite dodati ta koristen pripomoček v vaše gospodinjstvo? Lahko ste mirni, saj se lahko prilagodi oblikovanju vašega doma brez kakršnih koli težav. Poleg tradicionalnih vrst so zdaj na voljo otočne kuhinjske nape, ki se montirajo na strop. Ampak, če je vaš štedilnik postavljen v kot, je vgradnja tudi zelo preprosta! Kuhinjski pulti, omare in hladilnik res omejujejo možnosti, vendar so sodobne kuhinjske nape pripravljene na ta izziv. Pomembno je, da napo namestite v bližini površin za kuhanje, da bi neposredno odpravili neprijetne vonjave. Če je vašo kuhinjo težko prezračevati, s kuhinjsko napo dobre zmogljivosti tudi lahko osvežite zrak. Izberite iz naše ponudbe praktično napravo, ki jo lahko zlahka montirate!

Zmanjšuje vročino
Olajša proces kuhanja, in še prezračevanje je bolj učinkovito, tako lahko boljše zaščitite stvari v stanovanju proti neprijetnim vonjavam. Optimizira tudi visoke temperature v gospodinjstvu, za udobno pripravo kosila. Porabite veliko časa v bližini štedilnika? Potem vam ustreza kaminska kuhinjska napa. Zna vse, kar pričakujemo od kuhinjske nape, učinkovito obravnava tudi večjo količino pare in močnejše vonje. Idealna za manjše kuhinje, poleg tega pa je izredno lepa. Torej ni samo koristna, ampak pomeni rešitev za prezračevanje, ki pa se ujema s slogom gospodinjskih predmetov!

Ohranja steno in pohištvo
Visoka vlažnost je škodljiva, poleg neprijetnega občutka pušča sledi tudi po stenah in pohištvu. Dejansko ščiti ne samo vašo kuhinjo, ampak vaš celotni dom. Če štedilnika ne postavite zraven stene, ampak sredi kuhinje, boste s pomočjo stropne vrste nape z lahkoto odpravili vonjave in udobno kuhali. Pred namestitvijo otočne kuhinjske nape preverite, ali je obremenitvena zmogljivost površine dobra, saj so te nape večje. Žal nape ne morete pritrditi na slepi strop.

Ohranja svežino doma
Nimate časa za kuhanje, in ste le redkokdaj v kuhinji? Tudi v tem primeru je vredno namestiti kuhinjsko napo v vaš dom. Ne samo, da neusmiljeno odpravlja neprijetne vonjave, kuhinjska napa je lahko tudi rešitev za izmenjavo zraku v prostorih, kjer je prezračevanje težko. Tudi pozimi je kuhinjska napa praktična, ni treba odpirati okna, dovolj je, če nastavite funkcijo. Običajne vrste so primerne za ta namen, z lahkoto jih lahko namestite med kuhinjske elemente, cena kuhinjske nape se povrne celo tedaj, če jo le redkokdaj uporabljate.

Lahko jo skrijete tudi v kuhinjskem pohištvu
V manjših stanovanjih potrebujete še bolj praktično rešitev, če želite ustvariti svoj dom tako, da prihranite prostor.  Za kuhinjo izberite kuhinjsko napo, ki prilega že obstoječemu pohištvu, oziroma učinkovito lahko odstranite vlažen zrak neprijetnega vonja brez tega, da bi uporabili dodatne prazne površine. Izvlecite jo ven, ko jo potrebujete, in potisnite nazaj, ko ste končali. Skoraj je neopazna, tako spretno se zna skriti v gospodinjstvu. Čeprav je res majhna, razpolaga z veliko zmogljivostjo. V ponudbi si oglejte zmogljivost teh kuhinjskih nap.

Cena kuhinjske nape: kako do odločitve
Že za domačo uporabo so na voljo manjše kuhinjske nape, ki pa zelo učinkovito odstranjujejo vonj. Cena kuhinjske nape dobro kaže, ali se gre za običajno ali napo moderne izvedbe. Preden pridemo do končne odločitve, je vredno razmisliti, kje v gospodinjstvu lahko idealno deluje, ali boste zrak odpremili zunaj stene, ali preko sistema za ventilacijo. Ali potrebujete napravo večje zmogljivosti, ali je zadosten izdelek, ki je načrtovan za manj pogosto uporabo? Cena nape je odvisna od številnih dejavnikov, ni nujno kupovati drage opreme, če ne morete izkoristiti njenih prednosti. Izberite optimalno ponudbo!