Kavni aparati (325)

Skupaj: 325
Razvrstitev

Rezultati: 325

Najbolj priljubljeni izdelki

Kateri je idealni kavni aparat za pripravo vaše jutranje kave?

Za mnoge se jutro ne more začeti brez skodelice kave. Ali se gre za ekspreso, kapučino, kavo z mlekom ali črno, s sladkorjem ali brez - nem moremo se zbuditi, dokler ne posrkamo tega aromatičnega toplega napitka. Ampak zato, da bi zjutraj pili res okusno kavo, ni dovolj, da vrsto kavnih zrn in  intenzivnost praženja ustreza vašemu okusu; prav tako je pomembno, s kakšnim kavnim aparatom pripravljamo naš napitek. Ali bi radi kupili kavni avtomat na kapsule, avtomatski aparat za kavo ali kavni avtomat z mlinčkom, ali kavni avtomat na blazinice, je vredno biti pozoren na kakovost izdelka, saj bo samo tako kava okusna, kot običajno v vaši najljubši kavarni.

Tradicionalni kuhalniki za kavo
Če nam je na voljo posebej mlinček za kavo, ni nujno, da naprava ima kavni mlinček; tradicionalni kuhalnik nam  bo prav tako ustrezal. Oziroma, če nimamo mlinčka za kavo, lahko uporabimo vnaprej mleto kavo. Lahko izbiramo med starimi »old style« kuhalniki za kavo in modernejšimi, sodobnejšimi napravami.

Kavni avtomat z mlinčkom
Če nismo zadovoljni s kakovostjo vnaprej zmlete kave (ki pa po odpiranju hitro izgublja svojo vrednost), je boljše, če pijemo kavo, ki smo jo zmleli sami. Če ne želite kupiti kavnega mlinčka, izberite kavni aparat z mlinčkom,  in lahko uživate sveže zmleto kavo povsem neprimerljive arome. Poleg tega pa ni potrebno, da pred vsakim kuhanjem kave zmeljemo  odmerek kave, kar nam prihrani čas

Kavni avtomat na kapsule
Če želite, da bi kuhanje vaše jutranje kave postalo čim bolj udobno, lahko izberete tudi kavni aparat na kapsule ali blazinice. Ta kavni avtomat je enostaven za uporabo, ni treba praskati kavnih usedlin iz dozirnika, oziroma je kava vedno pripravljena na enak način. Uporaba kavnega aparata na blazinice ali kapsule je zelo preprosta: samo vstavite blazino ali kapsulo, pritisnite gumb, in ko je kava skuhana, kapsulo odstranite. Kava na kapsule je seveda dražja, kot na kile, vendar pa je v zameno ta rešitev bolj priročna. Če izberemo kavni aparat, ki deluje izključno le na svoje kapsule, pred nakupom vsekakor poskusimo vse iz ponudbe doloéene blagovne znamke, ali nam je njihova kava sploh všeč.

Različne vrste kave
lahko izberete samodejni kavni aparat z mlinčkom, ali električni kuhalnik za kavo, ki vam bo pripravil vaš najljubši ekspreso ali dolgo kavo z enim samim pritiskom na gumb. Če ste tudi vi med tistimi, ki ne morejo začeti dneva brez skodelice kave, izberite kakovostni kavni avtomat iz Extreme Digitalove ponudbe  in vsako jutro pripravite sami vašo najljubšo aromatično kavo! V tej kategoriji najdete izdelke od proizvajalca Ariete, Bosch, Delonghi, Electrolux, Hauser, Krups, Philips, Russell Hobbs, Saeco, Sencor, Severin.