Hišna kina, predvajalniki, zvočniki (528)

Skupaj: 528
Razvrstitev

Rezultati: 528

Najbolj priljubljeni izdelki

V tej kategoriji so na voljo naslednje znamke: 1more, A4 tech, A4tech, Acme, Adler, Aiwa, Akai, Alphatronics, Amazon, Anker, Awei, Beez, Blackmagic design, Blaupunkt, Bose, Buxton, Creative, Divoom, Easypix, Edifier, Energy sistem, Esperanza, Freshn lebel, Genesis, Genius, Gogen, Google, Hama, Harman kardon, Hoco, Home, Huawei, Hyundai, Jam audio, Jbl, Jvc, Kygo, Lamax, Lenco, Lenovo, Lg, Logitech, Mac audio, Marantz, Marley coffee, Media-tech, Mpow, Natec, Navon, Nedis, Omega, Onkyo, Panasonic, Philips, Pioneer, Platinet, A plus, Realme, Realpower, Redragon, Remax, Sal, Samsung, Sangean, Sbox, Sencor, Serioux, Sony, Spacer, Speedlink, Tcl, Teac, Tellur, Thonet and vander, Trevi, Trust, Vieta pro, Vifa, Vogels, Wavemaster, White shark, Xblitz, Xiaomi, Yenkee

Sistem za hišni kino za gledanje filmov v svojem domu

Le kdo si ne bi želel kompletni sistem za hišni kino v svojem stanovanju, da bi užival v svojih najljubših filmih v pravi kakovosti, kot v kinu? Extreme Digital zdaj ponuja to priložnost ter nudi široko paleto hišnih kino kompletov, različnih proizvajalcev, različnih vrst po dostopnih cenah.

V kompletu ali po lastni izbiri
Celoten sistem za hišni kino je običajno sestavljen iz kompleta zvočnikov 5.1, DVD ali Blu-Ray predvajalnika in ojačevalnika za hišni kino. To je lahko fiksno sestavljeni, integrirani sistem, ali pa celo skupina po želji izbranih komponent. Namestitev vnaprej izbranih paketov je lažja in enostavnejša, vendar pa je glede kakovosti lahko slabša, v primerjavi s skrbno izbrano kompilacijo, ki odraža naš okus.

Če se odločimo za svobodno izbiro med možnostmi, pa je pomembno, da izberemo dobro uglašene dele! Na primer, ne smemo mešati izdelke raznih proizvajalcev, in če je možno, ostanimo znotraj družine izdelkov. Čeprav je lahko dobro izbran sistem veliko boljše kakovosti od integriranih modelov, ni odveč nekaj strokovnega znanja, in svoj komplet hišnega kina sestavimo s posebno pozornostjo, saj nekaj slabih odločitev lahko pripelje do oglušujočega zvoka.

Ojačevalnik je enota za krmiljenje
Osrednji krmilnik za upravljanje hišnega kina je ojačevalnik. S tem lahko nadzorujete  zvok zvočnikov, glasnost, in še več. Večina današnjih modelov je že zmožna za  video preklapljanje, tako slika lahko spremlja avdio spremembe.

Bistvo hišnega kino sistema so zvočniki
Če je pamet hišnega kino sistema radio enota, potem njegova moč ni nič drugega, kot sami zvočniki. Tradicionalni komplet zvočnikov za hišni kino 5.1 je sestavljen iz pet satelitnih zvočnikov in enega subwooferja. Pravzaprav so to glavni elementi hišnega kino seta, ki zagotavljajo popoln prostorski zvok. Vendar da bi delovali res brezhibno, jih je treba pravilno namestiti. Ravno zato pri nakupu hišnega kina vsekakor upoštevajmo  razpoložljivi prostor. Eksperimentirajte z zvočniki in jih poskusite postaviti tako, da po možnosti najlepše zvenijo (na primer, sprednje zvočnike na raven ušes, medtem ko nizkotonski zvenijo lepo v kotih prostorov)! Če nimate možnosti za 5,1 ali večji sistem, izberite komplet 2.1 zvočnikov ali trosistemski zvočnik.

Vrhunska kategorija in dodatki
Pri napravah vrhunske kategorije srečamo dodatne funkcije, kot brezžična povezava, ali DVD zapisovalnik, ali 6.1 sistem, ki zagotavlja DTS ozvočenje, in nekaj setov namesto šest posameznih zvočnikov vsebuje manj naprav, ki so pa združene. Obstajajo celo inteligentne naprave, ki analizirajo akustiko prostora, in na podlagi analize avtomatsko optimalizirajo nastavitve.