Podkategorije

Televizorji (236)

Televizorji (236)

Skupaj: 236
Razvrstitev

Rezultati: 236

Najbolj priljubljeni izdelki

V tej kategoriji so na voljo naslednje znamke: Alphatronics, Blaupunkt, Hisense, Hitachi, Horizon, Jvc, Lg, Navon, Nokia, Orion, Panasonic, Philips, Realme, Samsung, Sencor, Sharp, Sony, Star-light, Strong, Tcl, Toshiba, Xiaomi

Kateri televizorji bodo najbolj ustrezali vašim potrebam?

Če iščete nov televizor in se počutite zmedeno zaradi ogromne količine informacij, se najprej vprašajte, kateri televizorji bi najbolj ustrezali Vašim potrebam in kaj pravzaprav najbolj pričakujete od novega televizorja. Pri nakupu televizorja morate biti pozorni na številne podrobnosti. Danes Vam je na voljo ogromen izbor različnih tehnologij in funkcionalnosti, ki jih najprej morate razumeti, da boste lažje izbrali nov televizor za svoj dom. Nakup televizorja je pogosto precej velik nakup, zato je pomembno, da se prej prepričate, da boste svoja sredstva vložili v napravo, ki bo trajala in Vam omogočila kakovostno spremljanje vsebin.

Zakaj je pomembna ločljivost zaslona televizorja?

Ena najpomembnejših stvari, ki jih morate upoštevati pri nakupu televizorja, je njegova ločljivost. Ločljivost se nanaša na to, koliko pikslov ima zaslon. V bistvu, višja kot je ločljivost, več podrobnosti boste lahko videli. Ločljivost televizorja je pomembna, če želite povečati jasnost slike. Zaslon z višjo ločljivostjo bo na splošno bolj oster in jasen. Vendar pa ločljivost ni najpomembnejša lastnost televizorja. Kakovost slike je kombinacija ločljivosti, kontrasta, svetlosti, vidnih kotov, ravni črne barve, barvne natančnosti, pretoka svetlobe, hitrosti osveževanja in odzivnega časa. Če ste razpoloženi le za najboljše in želite le najboljše od najboljšega, je 8K trenutno najvišja razpoložljiva ločljivost. Čeprav je 8K ločljivost trenutno najboljša, še vedno ni nujne potrebe po 8K zaslonu, saj trenutno na trgu ni veliko 8K vsebin in verjetno bo minilo še kar nekaj let, dokler se to ne spremeni. Zato je tudi 4K dovolj visoka ločljivost za kakovostno sliko. Je pa bolj kot le ločljivost pomembna kakovost samega televizorja. Marsikdo se danes odloča za televizorje s 4K ločljivostjo zaradi pretočnih servisov, kot je Netflix. Če razmišljate o višji ločljivosti zaradi istega razloga, ne pozabite, da mora biti vsebina v 4K ločljivosti, da se Vam to splača.

Pametni televizorji

Tako kot telefoni, so tudi televizorji postali pametni. Večina televizorjev, ki so danes dostopni na trgu, ima vgrajen Wi-Fi za povezovanje s pretočnimi storitvami, kot je Netflix, prenos filmov na zahtevo, igranje iger ali celo objavljanje na družbenih omrežjih. Najnovejši modeli lahko celo iščejo vsebino v storitvah pretakanja in programih v živo. Čeprav večina pametnih televizorjev vključuje najbolj znane storitve, kot so Android TV, Netflix in HBO Max, preverite, ali ima televizor, ki ga želite kupiti, možnosti, ki jih iščete. Vendar niso vsi pametni televizorji enaki. Številne cenovno ugodne blagovne znamke Vam sicer ponujajo funkcionalnosti pametnega televizorja, ne da bi navedle dejansko platformo, ki jo uporabljajo. V teh primerih pričakujte, da boste naleteli na omejitve. Pametne platforme drugih blagovnih znamk pogosto trpijo zaradi močno omejene izbire aplikacij, slabe zmogljivosti in varnostnih lukenj. Zato se velika večina uporabnikov odloča za preverjene blagovne znamke televizorjev kot so Samsung, Hisense, Philips in Akai.

Kako najlažje do novega televizorja?

Extreme Digital si prizadeva za nenehno širitev ponudbe in izboljšanje uporabniške izkušnje, da bo Vaše nakupovanje prek spleta še bolj prijetna izkušnja. Enostaven in hiter nakup ob dostopnih informacijah in široki ponudbi Vas bo zagotovo prepričal, da se ob nakupu naslednjega televizorja odločite za Extreme Digital.