Domofoni (100)

Skupaj: 100
Razvrstitev

Rezultati: 100

Najbolj priljubljeni izdelki

V tej kategoriji so na voljo naslednje znamke: Anker, Dahua, Denver, Emos, Ezviz, Hikvision, Home, Imou (by dahua), Kami, Legrand, Ring, Somogyi, Woox

Domofoni za različne potrebe

Danes domofoni postajajo stalnica v številnih domovih. Včasih so bili domofoni za stanovanjske bloke skoraj edini, ki smo jih lahko opazili, ampak to se spreminja, zato imajo tudi danes posamezna stanovanja in hiše lastne domofone. Tako kot se tehnologija razvija na vseh področjih, se razvija tudi na področju domofonov. Dandanes so Vam na voljo video domofoni, brezžični domofoni, analogni domofoni, domofoni s kamero in številne druge različice. Domofoni so pomembni in uporabni, saj omogočajo nadzor dostopa do Vašega doma, gostom omogočajo komunikacijo s stanovalci in delujejo kot prva plast varnosti, ki preprečuje nezaželenim gostom vstop v Vaš dom. Ko gre za zagotavljanje občutka varnosti in udobja, so domofoni danes nujni.

Kot smo že omenili, so tudi domofoni v zadnjih letih priča številnih tehnoloških novosti. Ne glede na to, ali posodabljate svoj stari domofon ali kupujete novega, je lahko iskanje popolnega domofona izziv, če nimate informacij, ki bi Vam pomagale na poti do prave odločitve.

Ali so boljši video ali avdio domofoni?

V današnjem času je hiter življenjski slog postal stalnica in smo vsi priča vedno večjem številu obiskovalcev. Ker toliko ljudi poskuša vstopiti in izstopiti iz Vašega doma, je še toliko bolj pomembno, da lahko vidite, kdo poskuša vstopiti v Vaš dom. Zato so video domofoni praktična in priljubljena izbira. Ob tem so video domofoni najboljša izbira za varnost Vašega doma. Omogočajo Vam namreč nadzor prihajajočih gostov, preden jih spustite v svoj dom.

Dolga leta so bili žični domofoni edina razpoložljiva možnost. Čeprav obstajajo še danes, so brezžični in „domofoni v oblaku” postali skoraj edina možnost, ki jo izbira vedno več proizvajalcev. Razlogov za to je nešteto. Enostavno jih je namestiti, ponujajo več funkcionalnosti, ter Vam prihranijo denar, saj odpravljajo potrebo po dragi inštalaciji. Številni domofoni so izjemno preprosti za namestitev. Največkrat je vse kar potrebujete povezava z internetom. Nekateri domofoni so celo opremljeni z vgrajenimi varovalkami za primer izpada internetne povezave ali napajanja.

Kje poiskati domofone?

Številni ponudniki, kot so Comelit domofoni, Urmet, Merkur in Ilpe domofoni, imajo v ponudbi različne domofone. Ponudba domofonov Extreme Digital je prilagojena vsem uporabnikom in je ustvarjena z namenom, da ponudi kakovostne modele domofonov preverjenih proizvajalcev. Naj Vas ne skrbi cena, saj je ponudba podjetja Extreme Digital prilagojena različnim uporabnikom, z različnimi potrebami. Tako boste v Extreme Digital ponudbi našli številne modele video domofonov po izjemno ugodnih cenah, pa tudi avdio domofone, če slučajno ne želite možnost videa.

So sodobni domofoni združljivi s pametnimi telefoni?

Nekateri sodobni domofoni se s pomočjo Android ali iOS aplikacij lahko povežejo tudi s pametnimi telefoni. Tako lahko ohranite nadzor nad svojim domom, tudi ko Vas ni doma. Ne glede na to, ali ste v službi, na dopustu ali na kavi pri prijateljici, če se odločite za domofon, ki ga je možno nadzorovati preko aplikacije, nikoli več ne boste izgubili nadzora nad lastnim domom. Za marsikaterega uporabnika je to značilna prednost in se prav zato odločajo za določen model. Kot lahko opazite, današnji domofoni ponujajo pestro paleto možnosti, ki se popolnoma prilagajajo Vašim željam in potrebam. Vaša naloga je samo, da pozorno izberete domofon, ki bo najbolj odgovarjal vsem željam in potrebam, ki jih imate. Ob pestri ponudbi domofonov boste zagotovo našli tisti domofon, ki bo kot ustvarjen za Vas.