Opekači kruha

Rezultati: 54

Opekač kruha - Za vaše zdravje tudi brez shujševalne kure

Nimate časa niti za najpomembnejše obroke? Ostanite v akciji, in pustite, da opekač zjutraj poskrbi za prigrizke! Z enim od najbolj klasičnih gospodinjskih strojev lahko pripravite lahke, vendar okusne jedi: ali bi si mislili, da je opekač kruha odlična rešitev tudi v naglici zjutraj in utrujenih večerih? S profesionalnimi aparati lahko skrajšate čas namenjen za pripravo jedi, morate samo pritisniti gumb za vklop, nastaviti ustrezno temperaturo, in se lahko mirne duše osredotočite na odhod na delo, opekač kruha bo prav tako opravil odlično delo brez nadzora. Prepečenec je morda favorit vašega otroštva, ampak vam ga ni treba »preraščati«, saj ima dober učinek na vaš žilni sistem in olajša delovanje prebavnega sistema.  Idealna hrana za tiste, ki se borijo s sladkorno boleznijo. Če si zdaj pridobite opekač kruha, boste napravili velik korak v smeri zdrave prehrane! S pomočjo opekača kruha lahko vaše prehranjevanje postane redno, tako boste lažje prekoračili stresne situacije in ostali učinkoviti tudi v vsakdanjih vrtincih!

Z Extreme Digitalovimi opekači kruha lahko vaše prehranjevanje postane uravnovešeno, lahko računate na okusne in zdrave zalogaje!

Dietni zajtrk, gurmanska večerja
Poškropite z olivnim oljem, naložite z jabolki in sirom, namažite z avokadovo kremo ali humusom - z opekačem kruha bodo vaši obroki postali zanimivi in raznovrstni. Čeprav je le rezina kruha, je več kot to: postavite kruh v opekač, nastavite temperaturo na priročen način, in si že lahko privoščite gurmanske prigrizke. Opekač ni samo priljubljeni gospodinjski stroj tistih, ki so na shujševalni kuri ali dieti, hrustljivi zalogaji so kadarkoli na voljo za lahek obrok. Idealen je za začetek jutra, in je popoln tudi za večerjo. S pladnjem opekača lahko odstranite nabrane drobtine z enim gibom. Te strokovne in sodobne naprave ne zasedejo skoraj nič prostora v kuhinji, skrivajo se neopazno v kotu. Tudi pri stalni uporabi ga lahko enostavno vzdržujete. Pripravite si krhke prigrizke fs unkcijo za zamrznjeno pekovsko pecivo: z enim samim pritiskom na gumb lahko odtalite in spečete zamrznjeno testo.  S funkcijo za časovno nastavitev pa kruh ne bo zagorel, pazil bo namesto vas, da na vaš krožnik dospejo brezhibni zalogaji. V ponudbi izberite opekač, ki bo res vsako rezino opekel enakomerno!

Pecite varno
Vaš profesionalni opekač kruha opravlja svoje delo celo brez vašega nadzora. Čim bolj natančno lahko uravnavate rezultat, tem bolj je sigurno, da bo zalogaj na vašem krožniku za zajtrk ali v škatli za prigrizek po vašem okusu. Opekač vam dejansko prihrani veliko težav, na primer,ni treba skrbeti niti za to, da kruh postavite točno v sredino. Kruh dobite vedno enakomerno opečen, da ga potem po vašem občutku nadevate z zelenjavo in sadjem. Katere so bistvene funkcije učinkovitega opekača kruha? Funkcija za izklop zagotavlja varno delovanje: s koncem peke se opekač samodejno ustavi. Toplotna izolacija pa zagotavlja, da vam ni treba skrbeti zaradi opeklin, ki jih opekač lahko povzroči med delovanjem. Če imate majhne otroke v družini, gospodinjske aparate res morate izbrati odgovorno!

Cena opekeča kruha: elan za vsak dan
Zanima vas, kakšna je razlika med opekačem in opekačem, kaj naj izberete iz široke ponudbe? S ceno opekača kruha lahko dosežete izredno zdravo in dietno prehrano, vendar med gotovimi rezinami kruha lahko obstajajo kar spektakularne razlike. Tudi dobro izbran osnovni aparat bo izdelek, ki ga vanj postavite, opekel enakomerno, in ga po končani peki vrgel ven, ampak, če je namenjen za pogosto uporabo, izberite močnejšo napravo. Za višjo ceno opekača kruha dobite to, da boste dlje časa lahko sveže zagnali vaše jutro. Prihrani vam čas, če vam ni treba stalno skrbeti, da bo naslednja rezina prepečenca zgorela! Odkrijte znova, če ga ni več v vaši prehrani, ker v svojem domu lahko pridete do hranljivih zalogajev, poleg tega pa za začetek sploh ne potrubejete več od rezine polnozrnatega kruha! Tako je dober, da ga boste priporočali tudi svojim prijateljem!