PIŠKOTKI

Zaradi udobnejšega doživetja nakupovanja uporabljamo za zagotavljanje vsebine in družabnih funkcij, za analizo prometa na spletni strani in v namen oglaševanja. Na spletni strani si lahko ogledate naše obvestilo o upravljanju s podatki in podroben opis uporabe piškotkov.

1. KAJ SO PIŠKOTKI, KAKO LAHKO SPREMINJATE NASTAVITVE?

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih spletna stran uporablja z namenom, da uporabniku bil obisk spletne strani bolj učinkovit. Na podlagi pravnih predpisov lahko piškotke hranimo na vaši napravi v primeru, če je to nujno potrebno za delovanje naše spletne strani. Za uporabo vseh drugih piškotkov je potrebno vaše dovoljenje. Ta spletna stran uporablja različne piškotke. Nekatere piškotke na naši strani nameščajo naši ponudniki kot tretja stran.

S klikom na spodnjo povezavo lahko nastavljate vaše nastavitve glede obdelave piškotkov in lahko spreminjate ali prekličete vaše soglasje.

Vaša trenutna nastavitev: Piškotki so dovoljeni: (nastavitve, statistika)
Sprememba nastavitev

Ob zgornjih nastavitvah dajejo brskalniki možnost za spreminjanje nastavitev piškotkov. Večina brskalnikov že privzeto samodejno sprejema piškotke, lahko pa se to spremeni z namenom, da po spremembi nastavitev ne sprejema več samodejno piškotkov.

Če želite izvedeti več o spremembi nastavitev brskalnikov, si preberite navodila brskalnika ali pomoč brskalnika. O nastavitvah sprejemanja piškotkov najbolj priljubljenih brskalnikov lahko preberete več na spodnjih povezavah:

 

2. KAKŠNE PIŠKOTKE UPORABLJAMO NA NAŠI SPLETNI STRANI?

 

2.1. Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni piškotki omogočajo uporabnost naše spletne strani s tem, da dopuščajo take osnovne funkcije, kot je dostop do navigacije in do varnih področij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne more ustrezno delovati.

 

2.2. Funkcionalni piškotki

Z uporabo teh piškotkov si lahko zapomnimo take nastavitve, ki spremenijo določene lastnosti oziroma izgled spletne strani, primer za to so lahko vam preferenčne nastavitve jezika ali regija, v kateri se nahajate.

 

2.3. Piškotki za statistične podatke

Ob anonimnem zbiranju podatkov in poročanju o le-teh, pomagajo statistični piškotki lastniku spletne strani pri tem, da razume, kako stopajo obiskovalci v interakcijo s spletno stranjo.

 

2.4. Marketinški piškotki

Te piškotke, narejene po potrebah obiskovalcev spletne strani, uporabljamo za sledenje dejavnosti uporabnikov na spletni strani. Cilj je, da bi objavljali čim bolj relevantne oglase za določene uporabnike, objavljali primerno njihovim preferencam ter da jih spodbudimo za aktivnost.

 

Obveščamo vas, da lahko podrobne informacije o posameznih piškotkih dobite  v pogovornem oknu „Prikaz podrobnosti”, ki se odpre s klikom na to povezavo. Tukaj lahko najdete informacije o vseh piškotkih ter o tem, čemu so določeni piškotki namenjeni in kako dolgo se hranijo.

 

3. KJE SE IZVEDE INFORMIRANJE IN SOGLAŠANJE Z UPORABO PIŠKOTKOV?

 

Ko prvič odprete našo spletno stran, se pojavi pojavno (pop-up) okno na sredi zaslona, ki vam daje obvestila o tem, kakšne piškotke uporablja Extreme digital, lahko pa tudi določite, z uporabo katerih piškotkov soglašate. Pojavno okno zajema tudi povezavo do tega obvestila o piškotkih.

 

4. NA KOGA SE LAHKO OBRNEM, ČE IMAM VPRAŠANJA O UPORABI PIŠKOTKOV?

 

Kontakti upravljavca: Extreme Digital Zártkörűen Működő Részvénytársaság (sedež: 1033 Budapest, Szentendrei u 89-95. X.ép, št. vpisa v poslovni register: 01-10-045869, telefon: +36-1-452-0090, e-mail: [email protected], spletni naslov: www.edigital.si).

Uradnik na področju varstva zasebnosti in njegovi kontakti: dr. Zeke Péter, [email protected], telefon: +36-20-367-1197.