Načini plačila

szolgáltatás

Načini plačila

 

 

  • Plačilo po predračunu: pri izbiri tega plačilnega načina, Vam bomo po oddanem naročilu ali takrat, ko bodo vsi izdelki, ki ste jih naročili, v našem glavnem skladišču, poslali predračun s podatki za plačilo. Prosimo, da točni znesek nakažete na transakcijski račun, ki je naveden na predračunu in v namen napišete svojo številko naročila. Pristojni oddelek ima 1 delovni dan za knjiženje zneska po uspešno prejeti tranzakciji.
  • Plačilo z bančno kartico skozi Barion plačilni sistem: Barion ponuja varno elektronsko plačevanja s kreditnimi karticami.Tranzakcija se odvija v realnem času pri čemer gre skozi postopek odobritve s strani bank s katerim se preverja avtentičnost kartice in vnešenih podatkov ter limita za nakup, da bi se preprečila kakršnakoli zloraba kartice. Več o Bariouni si lahko preberete na spletni strani ponudnika www.barion.com/en.
  • Gotovinsko plačilo ob prevzemu: pri tem načinu plačila so dodatni stroški 2,49 €

 

Plačajte udobno od doma

V podjetju Extreme Digital si nenehno prizadevamo izboljšati svoje storitve in svojim strankam ponuditi najboljše. Za nas je pomembno, da vaše naročilo oddate varno in udobno ter celo plačate po spletu.

Kako točno lahko to storite?

Po oddaji naročila lahko za možnosti plačila izberete eno od spletnih plačil s kreditno kartico ali bančno nakazilo.

Zakaj je to dobro za Vas?

Varno: PIN in drugih plačilnih podatkov ne shranjujemo

Hitro: vaše naročilo lahko takoj pošljemo

Preprosto: vsega nekaj klikov.

Kako deluje?

Dodajte svoje izdelke v košarico!

Vnesite svoje podatke na strani nakupovalne košarice!

Izberite spletno plačilo s kreditno kartico!

Izberite najprimernejši način plačila za vas!

Uživajte v udobju hitrega in preprostega plačila!

Katere kartice sprejemamo?

Visa, Mastercard, American Express

Plačajte udobneje, še bolj varno Od 1. januarja 2021 začne veljati priporočilo Evropske unije PSD2, ki določa, da je mogoče elektronska plačila odobriti šele po močni overitvi stranke. To pomeni, da ponudnik finančnih storitev, ki odobri plačilo (npr. Banka) (z uporabo vsaj dveh od treh razpoložljivih vrst identifikacije), da bi zaščitil uporabnike, jasno identificira osebo, ki sproži plačilo. Po potrebi lahko aktivirate močno overitev strank, kot zahteva banka izdajateljica kartice. Za več informacij se obrnite na svojo banko.