Načini plačila

szolgáltatás

Načini plačila

 

 

  • Plačilo po predračunu: pri izbiri tega načina plačila, Vam bomo po opravljenem naročilu ali takrat, ko bodo vsi izdelki, ki ste jih naročili, v našem glavnem skladišču, poslali predračun s podatki za plačilo. Prosimo, da točni znesek nakažete na transakcijski račun, ki je naveden na predračunu in v namen napišete svojo številko naročila. Plačila knjižimo en dan po naročilo v dopoldanskem času in jih izdajamo iz skladišča takoj po knjiženju.
  • Plačilo z bančno kartico skozi Barion plačilni sistem: Barion ponuja varno elektronsko plačevanja s kreditnimi karticami.Transakcija se odvija v realnem času pri čemer gre skozi postopek odobritve s strani bank s katerim se preverja avtentičnost kartice in vnešenih podatkov ter limita za nakup, da bi se preprečila kakršnakoli zloraba kartice. Več o Bariouni si lahko preberete na spletni strani ponudnika www.barion.com/en.
  • Plačilo z bančno kartico skozi SimplePay plačilni sistem: Omogoča enostavno in varno plačevanje s kreditnimi karticami. SimplePay, ki ga razvija OTP Mobil Kft. ponuja brezhibno povezljivost in vsestransko platformo.
  • Gotovinsko plačilo ob prevzemu: pri tem načinu plačila so dodatni stroški 1,99 €