Pomembno obvestilo!

Obveščamo Vas, da podjetje Extreme Digital Zrt. s 16.10.2023, ob 0:00 uri prekinja svojo spletno trgovsko dejavnost na spletni strani edigital.si. Po tem žal ne boste mogli oddati novega naročila na naših spletnih straneh, vendar lahko do 15.11.2023 še vedno dostopate do svojega uporabniškega računa in prenesete svoje račune. Naša služba za pomoč uporabnikom bo tudi po navedenem datumu na voljo na naslednjih e-poštnih naslovih: [email protected] .

szolgáltatás

Kdo smo?

 

Podjetje Extreme Digital iz dneva v dan izboljšuje praktičnost nakupovanja preko interneta, da bi Vi, dragi kupci lahko hitro in ugodno kupovali kar želite. S široko paleto izdelkov, različnimi načini dostave in s kakovostnimi storitvami smo vam vedno na voljo. Lahko ste prepričani, da ste se pravilno odločili.

Kaj ponujamo?

Poleg številnih tehničnih izdelkov naše drage obiskovalce čakajo tudi drugi izdelki. Poleg kvalitetnih storitev si prizadevamo za nenehno širitev naše ponudbe, da bi vsak izmed naših kupcev lahko pod najboljšimi pogoji izbral željeni izdelek. Poleg klasičnih tehničnih izdelkov (TV-sprejemniki in zabavna elektronika, notesniki in računalniška oprema, pametni telefoni in tablice, foto in video) so vam na voljo tudi mali gospodinjski aparati in biro oprema, ter ostala elektronika. Zato smo razvili logistiko, ki zahvaljujoč velikim zalogam v skladišču, našim kupcem omogoča kar najhitrejšo dostavo izbranih izdelkov.

Zakaj izbrati nas?

Vedno poskušamo ponuditi malo več, kot ste pričakovali. V naši spletni trgovini si izdelke lahko ogledujete in nakupujete enostavno in hitro. Poleg dobrih opisov izdelkov in odličnih storitev želimo storiti vse kar je v naši moči, da boste zadovoljni in da boste za svoj denar dobili največ. Samo za vas se najnovejši izdelki in naprave takoj pojavijo v naši spletni trgovini s čimer širimo našo ponudbo v vaše in naše zadovoljstvo!

Dobri razlogi, da nas izberete

Vrnitev prejetega blaga v 14-ih dneh po prejetju!

Kako se je vse začelo?

Podjetju Extrem Digital sta leta 2001 utrla pot dva madžarska podjetnika.

  • Malo podjetje je svoje poslovanje pričelo s prodajo računalnikov in rezervnih delov, že leta 2003 so odprli prvi dve trgovini in servisni center.
  • Leta 2007 pa spletno trgovino s preko 20000 obiskovalci dnevno, kar je privedlo do strateške investicije švicarskega podjetja SoftCon Informatik AG in njihovega delnega lastništva.
  • Leta 2010 smo odprli spletno trgovino na Češkem in Slovaškem, leta 2011 pa poleg 12 maloprodajnih mest na Madžarskem tudi spletno trgovino v Romuniji, čemur je v letu 2013 sledila še spletna trgovina na Hrvaškem..

Kaj bo v prihodnosti? 

Danes, ima naša madžarska spletna stran več kot 60.000 obiskovalcev dnevno, druge države skupaj pa imajo isto število obiskov. Zdaj imamo še večje centralno skladišče in glavno pisarno. Tudi v letu 2016 bomo naše področje delovanja še dodatno razširili in odprli spletno trgovino v Bolgariji.