Dostava na dom

szolgáltatás

Dostava na dom 

  • dostava traja od 3-5 delovnih dni od oddaje naročila (v primeru, če imamo naročene izdelke v glavnem skladišču, na zalogi). V kolikor izberete plačilni način po predračunu je potrebno počakati 1 delovni dan da se tranzakcija izvrši, ter knjiži s strani oddelka za finance.
  • po oddanem naročilu Vam sistem samodejno pošlje podatke o naročilu. Ko je Vaš paket naložen na palete za odpošiljanje v Slovenijo, prejmete od sistema samodejno generirano sledilno številko s pomočjo katere lahko sledite svoji pošiljki na spletni strani kurirske službe GLS SIovenija. 
  • svojemu paketu lahko sledite na povezavi: https://gls-group.eu/SI/sl/prejeli-paket/pomoc-prejemnika
  • kljub trudu, da naročeni izdelki hitro in nepoškodovano prispejo do vas, so pri dostavi možne napake in poškodbe. Zato vas prosimo, da ste pri prevzemu naročenih izdelkov pozorni na to, da je embalaža izdelka nepoškodovana. Vljudno Vas naprošamo, da v kolikor na paketu oz. izdelku opazite kakršnokoli poškodbo, pošljite fotografije z opisom poškodbe v roku 24h od prevzema paketa na e-poštni naslov: [email protected] !

 

 Za vsebino paketov, ki ste jih prevzeli kljub poškodovani embalaži in njihove morebitne poškodbe ne odgovarjamo ter v tem primeru ne boste mogli uveljavljati garancije.

Obvestilo za poslovne subjekte: V primeru posameznih naročil (preko telefona ali e-pošte) vam zaračunamo individualne cene dostave, ki so različne od normalnih, in sicer so odvisne od števila kosov, teže in velikosti, neodvisno od tega, ali je naročilo brez ali z DDV. Naša ponudba bo v vsakem primeru vsebovala kalkulirano ceno dostave, naročilo bo registrirano samo v primeru sprejetja celotne ponudbe.

KLICNI CENTER KURIRSKE SLUŽBE GLS SLOVENIJA:

(splošne informacije, vprašanja povezana z sledljivostjo vaših paketov)
Telefon: +386 1 500 11 50 * ali +386 1 500 11 90 *
E-mail: [email protected]

 

 

Cenik dostave

Stroški dostave na naročilo:

7,99 €

Dodatni stroški v primeru plačila z gotovino po povzetju:

2,49 €

Stroški dostave v primeru GLS prevzemnih točk/ GLS paketomatov:

7,49 €

Stroški dostave v primeru vračila pri odstopu od pogodbe:

9.8 €