Dostava na dom

szolgáltatás

Dostava na dom 

 
  • dostava traja tri delovne dni od prejetja naročila (v primeru, če imamo naročene izdelke v glavnem skladišču), če boste plačali po predračunu, pa tri delovne dni od knjiženja plačila
  • po naročilu vam na e-poštni naslov pošljemo številko paketa (tracking number)
  • svojemu paketu lahko sledite na povezavi: http://www.dpd.com/tracking_si
  • kljub trudu, da naročeni izdelki hitro in nepoškodovano prispejo do vas, so pri dostavi možne napake in poškodbe. Zato vas prosimo, da ste pri prevzemu naročenih izdelkov pozorni na to, da je embalaža izdelka nepoškodovana. Če na paketu opazite kakršnokoli poškodbo, na to opozorite uslužbenca kurirske službe DPD, z njim naredite zapisnik o poškodbi, paketa ne prevzemite in kontaktirajte našo službo za pomoč uporabnikom.

 

 Za vsebino paketov, ki ste jih prevzeli kljub poškodovani embalaži in njihove morebitne poškodbe ne odgovarjamo ter v tem primeru ne boste mogli uveljavljati garancije.

Obvestilo za poslovne subjekte: V primeru posameznih naročil (preko telefona ali e-pošte) vam zaračunamo individualne cene dostave, ki so različne od normalnih, in sicer so odvisne od števila kosov, teže in velikosti, neodvisno od tega, ali je naročilo brez ali z DDV. Naša ponudba bo v vsakem primeru vsebovala kalkulirano ceno dostave, naročilo bo registrirano samo v primeru sprejetja celotne ponudbe.

DPD MARIBOR, Tržaška cesta 43, 2000 Maribor

Telefon: 02 330 22 60, Faks: 02 330 22 65

 

DPD LJUBLJANA, Celovška cesta 492, 1210 Ljubljana Šentvid
Telefon: 01 513 23 00, Faks: 01 513 23 06

 

Cenik dostave

Stroški dostave na naročilo:

7,99 €

Dodatni stroški v primeru plačila z gotovino po povzetju:

2,49 €

Stroški dostave v primeru vračila pri odstopu od pogodbe:

9.8 €