Udarni vrtalniki (36)

Skupaj: 36
Razvrstitev

Rezultati: 36

Najbolj priljubljeni izdelki

V tej kategoriji so na voljo naslednje znamke: Blackanddecker, Bosch, Einhell, Extol, Fieldmann, Greenworks, Ryobi, Skil, Stanley

Udarni vrtalni vijačnik - Visoka kakovost za uporabo na domu

Ste se kdaj spraševali, ali lahko obnovite svoj dom s samo majhno preureditvijo ali premestitvijo? Za manjša popravila in pritrditve potrebujete zanesljiv udarni vrtalni vijačnik. Polica lahko popusti, manjka vrtana luknja, omara več ne stoji stabilno. Te izzive lahko opravite s samo 3 kg težkim vrtalnim vijačnikom. Z to napravo, lahko opravite udobno in profesionalno delo! Ali si ne morete predstavljati vikenda brez vrtanja ali rezanja? Ali se še vedno sprašujete, kako bo lahko vaš dom bolj udoben? Potem bo udarni vrtalni vijačnik zagotovo eno najpomembnejših orodij v vašem orodjarni. Če pa rezbarjenje in opravila niso vaš najljubši konjiček, bo ta naprava lahko zelo koristna ker v hiši vedno obstaja nekaj opravil.

S pomočjo udarnega vrtalnega vijačnika lahko opravite popolno opravilo, če želite vrtati luknjo v ytong , opeko ali les in tudi zid vamne bo delal preglavic. Lažje in sodobnejše ergonomske naprave so narejene za domačo uporabo. S tem lahko veliko bolj natančno nadzirate postopek vrtanja in trdneje nadzirate orodje. Pri udarnem vrtilnem vijačniku skoraj niso potrebni argumenti za nakup, saj se ta ne more nadoknaditi z drugimi napravami.

Oglejte si široko paleto dodatkov Extreme Digital, kjer lahko izberete tudi posebne kovčke in torbe za udarne vrtilne vijačnike.

 Udarni vrtilni vijačniki povečane zmogljivosti tudi za delo na domu 
Udarni vrtilni vijačnik je vsestransko orodje, ki ga lahko uporabljate pri večji tehnološki prefinjenosti in razvoju: večja je učinkovitost, orodje je lažje. Zlasti orodja namenjena domači uporabi so prilagojena vašim pričakovanjem: lahko delate učinkoviteje in natančneje na različnih površinah. Če je držalo orodja šibko ali je glava nepravilna, vas bo na to takoj opozoril videz luknje in kakovost dela. Lahko se zanašate na držalo vijačnika : to je skoraj jamstvo za pravilno luknjo - in s tem lahko v nekaj trenutkih tudi zamenjate orodje. Je edinstven pri predvrtanju gladkih površin in je še posebej v pomoč pri privijanju vijakov. Proizvajalci so še bolj praktično izvedli ožičje brezžičnih naprav, zato se vam ni treba odreči mobilnosti niti v primeru ožičenih naprav. Vendar se vam nikoli ne bo zgodilo, da izdelek pustite slučajno brez polnjenja in morate čakate uro ali več, da lahko začnete vrtati.

Mavčne plošče, les, kovino vse z udarnim svedrom - ali lahko pride tudi beton?
Z zmogljivostjo udarnega vrtilnega vijačnika boste vsekakor zadovoljni: naprava je učinkovito uporabna na različnimi površinami vašega doma, ne glede na to, ali gre za kovine ali les. Pravzaprav lahko v želenem načinu največjih blagovnih izberete želeno funkcijo, ker bo naprava prilagodila hitrost in zmogljivost natančno pod določenimi pogoji. Torej vam ni treba skrbeti, ali delo opravljate s pravilno postavitvijo.

Energija udarcev udarne glave vrtilnega udarnega vijačnika je zato odlična na ytong, lesnih ali kovinskih površinah, in če potrebujete pritrditev mavčne plošče, uporabite to orodje za uspešno delo.

Čemu se lahko zahvalimo, da je uporaba te vrste vrtalnega stroja tako široka? Delo dejansko opravljata dva diska z žebeljci. Diska se vrtita drug za drugim, ter tako dosegata značilno gibanje, s katerim lahko varno ugotovite, da se ukvarjate z udarnim vrtalnikom: gibanje se premika naprej in nazaj. Res je, da govorimo o razdalji od 1 do 3 mm, vendar iz te sile udarca dobi udarni vrtalnik moč. Večja je hitrost rotacije, ki jo ima naročena naprava, »močnejšo« napravo boste dobili. Z izredno natančnimi postopki vam naprava lahko pomaga pri delu. Upoštevajte pa, da zaradi visoke hitrosti betonska površina zlahka pregreje sveder. Zaradi tega se ne samo zmanjša zmogljivost, ampak lahko povzroči nepopravljivo škodo na stroju. Z udarnim svedrom počasi, postopoma in previdno vrtajte beton. Z betonom mehkejše teksture se verjetno spopade, vendar pa za trdi beton uporabite vrtalno kladivo . Na dolgi rok je to lahko resnično jamstvo vašega udarnega vrtilnega vijačnika.

Tako uporabljaj svoj udarni vrtilni vijačnik
Z vrtalnikom lahko opravite tudi najbolj presenetljive izzive. Pri domači uporabi je to zelo vsestransko orodje, ki vam bo resnično pomagalo - in ta vrtalnik je v tem skoraj nepremagljiv. Izberite to vrsto, ker lahko ločeno nadzirate hitrost in smer vrtenja, tako da lahko hitro in enostavno delate z napravo. Hitro in enostavno lahko vrtate luknje, opravite prenove in sestavljanja. Večja učinkovitost udarnega vrtalnika vam bo v pomoč, da boste opravljali dela kot pravi profesionalci v lastnem domu! Opravljaj svoj konjiček na najvišji ravni!