Vsi izdelki, ki jih ponujamo, so novi, zapakirani in prihajajo iz uradne srednjeevropske distribucije.

Majhno izjemo tvori ponudba izdelkov iz kategorije izdelkov OUTLET, v kateri je mogoče najti izdelke z odprto embalažo ali tako imenovane "kot nove" izdelke. Seveda je za izdelke omenjenih kategorij na voljo tudi nižja cena. Poleg tega, se polnemu garancijskemu roku in seveda pravici do odstopa od pogodbe v 14 dneh od prejema blaga ni treba odpovedati, saj imajo tudi izdelki, ki spadajo v ponudbo izdelkov Outlet, polni garancijski rok in pravico do odstopa od pogodbe. Izdelki z odprto embalažo in "kot novi" izdelki ne spadajo v nobeno drugo kategorijo objavljeno na naši spletni strani. Ti izdelki so povsem ločeni od  novih, nezapakiranih izdelkov tako na naši spletni strani kot fizično v naših skladiščih.

 

V sekciji OUTLET boste našli izdelke, razvrščene v dve glavni kategoriji: 

Outlet gombok-deskpot_bontott

Odprta embalaža:

Kategorija vsebuje izdelke, ki niso bili uporabljeni, njihova embalaža je originalna, vendar jih je mogoče razpakirati za vizualni pregled izdelka. Lahko vsebuje izdelke s poškodovano zunanjo embalažo. Izdelki so originalni, v polni velikosti, ustrezajo novim izdelkom in imajo polno garancijo. Ponujeni so v originalni embalaži z brezhibno dodatno opremo.

Outlet gombok-deskpot_újszerű

​​​"Kot novi" izdelki:

Kategorija vsebuje odprte in/ali že preizkušene naprave in izdelke, pri katerih se lahko pojavijo estetske napake. Izdelki imajo polno garancijo, tako kot novi izdelki. V vsakem primeru boste za vsak izdelek našli natančen opis izdelka, zato ga pozorno preberite!

 

Od 3 ljudi 3 ljudmi je všeč.

Elementi te kategorije: